cabana la munte cazare la munte
Cabana la munte

 

Cateva cuvine despre Cabana la munte Lacrimioara

Cabana Lacrimioara este situata la poalele muntilor Fagaras, in apropierea Sfintei Manastiri Brancoveanu, in cadrul complexului turistic Sambata de Sus.

ESTE PERFECTA ca si obiectiv de cazare la munte !!!

Cabana se afla la jumatatea distantei dintre orasele Brasov si Sibiu, la 30 km de Fagaras si la 20 km de orasul Victoria. Accesul spre Cabana din soseaua nationala (DN1), se face in dreptul localitatii Sambata de Jos, de unde mai sunt de parcurs 14 km.

Izolata de restul cabanelor din cadrul complexului turistic, Cabana Lacrimioara are o pozitie privilegiata, fiind situata la marginea padurii, intr-un loc retras si linistit (vezi galerie foto – Cabana la munte). Cabana si imprejurimile ei ofera privelisti incantatoare pe toata durata celor 4 anotimpuri, dar mai ales toamna cand frunzele multicolore imbraca padurea intr-o superba mantie ruginie. Aerul de munte puternic ozonat, padurea si apa curgatoare din apropiere reprezinta un refugiu din cotidian, oferind clipe de recreere si relaxare.

Terenul pe care e construita Cabana Lacrimoara, are o suprafata de 1400 mp, e imprejmuit cu gard si e strabatut de un parau cu apa de munte rece ca gheata, asa cum se cade pentru o adevarata cabana la munte. Curtea interioara, plina de verdeata, dispune de leagan, gratar de gradina si un foisor unde puteti sa serviti masa si sa va relaxati chiar in mijlocul naturii. Veti descoperi un colt de rai la marginea unei paduri de conifere si foioase, cu aer curat de munte, unde doar ciripitul pasarelelor si sipotul apei curgatoare se aud in aceasta oaza de liniste.

Cabana are in dotare o camera de zi, 4 dormitoare, 2 bai, din care una cu dus si bucatarie complet utilata. Camera de zi dispune de semineu, care ofera o ambianta placuta si o atmosfera calda, unde puteti sa petreceti momente de relaxare si voie buna alaturi de prieteni si familie sau  clipe de intimidate alaturi de persoana iubita.

Incalzirea cabanei este asigurata de o centrala  pe lemne de ultima generatie prevazuta cu sisteme de siguranta si autonomie ridicata.

Cu toate aceste facilitati oferim CEL MAI MIC PRET de cazare din complexul turistic.

 

 Alte informatii utile:

Cabana Lacrimioara e situata la aprox. 3 ore de mers pe jos de Cabana Valea Sambetei, un punct turistic de mare atractie, vizitat atat de turistii din tara cat si de turistii straini.

De la Valea Sambetei se poate ajunge prin Fereastra Mare, pe Varful Moldoveanu, cel mai inalt virf muntos din tara – 2545 m.
In apropierea cabanei, la aprox. 2.5 km se afla partia de ski Casa Zmeilor dotata cu telescaun si echipamente de skiat pentru inchiriere. Deasemenea la baza partiei exista un mic patinoar, unde se poate patina cu echipamente personale sau de inchiriat.
La aprox. 36 km departare de cabana este Transfagarasanul care traverseaza muntele, un loc de mare atractie turistica pentru peisajul superb de munte, unde se afla Balea Lac si Balea Cascada.

In afara de cazare la munte intr-un loc special, un alt punct de mare atractie turistica si loc de pelerinaj, il constituie Sf. Manastire Brancoveanu Sambata de Sus. Manastirea e recunoscuta ca un loc de reculegere, mangaiere si intarire sufleteasca pentru toti credinciosii si vizitatorii ce poposesc in acest locas sfant.

 

Puncte de reper si atractii in zona:

Manastirea Constantin Brancoveanu  – 1 km

Izvorul Parintelui Arsenie Boca – 2 km

Partiile de ski si sanius – 2.5 km

Aventura Park (trasee prin copaci pentru copii si adulti, tiroliene, panouri catarare, tir cu arcul si cu pusca, paint-ball, mini-golf. ) – 2,5 km

Cabana Valea Sambetei – 7 km acces auto +1 ora traseu montan usor

Chilia Parintelui Arsenie Boca – 15 min de  mers de la Cabana Valea Sambetei

Varful Moldoveanu (2544 m) – 6 km acces auto +8 ore traseu montan

Cabana Balea Lac, Balea Cascada – 40 km

Herghelia Sambata de Jos – 14 km.

Fagaras – 27 km

DN1 Brasov-Sibiu – 14 km

Transfagarasan (Cartisoara) – 36 km

Sighisoara – 85 km

Bran – 78 km

Brasov – 97 km

Sibiu (aeroport)- 72 km

Tg. Mures (aeroport) – 137 km

 

Cabana Lacrimioara se inchiriaza integral (toate camerele, curtea interioara si anexele) cu 280 roni/zi

Nota: capacitatea maxima de cazare la munte este de 9 persoane!

Ptr. relatii si informatii puteti vizita pagina de contact
sau ne puteti contacta la urmatoarele nr. de telefon:

orange:
+40 745 648228
+40 749 103544
vodafone:
+40 723 777175

Cabana Lacrimioara