cabana la munte cazare la munte
Cabana la munte

 

Galeria Foto – Cabana la munte

Drum de acces - cazare la munte

Cabana Lacrimioara este situata la poalele muntilor Fagaras, in apropierea Sfintei Manastiri Brancoveanu , in cadrul complexului turistic Sambata de Sus. Fiind perfecta ca si obiectiv de cazare la munte , cabana se afla la jumatate distantei dintre orasele Brasov si Sibiu , la 30 km de Fagaras si la 20 km de orasul Victoria. Accesul spre Cabana din soseaua nationala (DN1) , se face in dreptul localitatii Sambata de Jos, de unde mai sint de parcurs aproximativ 14 km.

Poze exterior cabana Lacrimioara

Izolata de restul cabanelor din cadrul complexului turistic, Cabana Lacrimioara are o pozitie privilegiata fiind situata la marginea padurii intr-un loc retras si linistit.

Cabana la munte - poze interior

Cabana are in dotare o camera de zi, 4 dormitoare, 2 bai, din care una cu dus si bucatarie complet utilata. Camera de zi dispune de semineu, care ofera o ambianta placuta si o atmosfera calda, unde puteti sa petreceti momente de relaxare si voie buna alaturi de prieteni si familie sau clipe de intimidate alaturi de persoana iubita. Incalzirea cabanei este asigurata de o centrala pe lemne de ultima generatie prevazuta cu sisteme de siguranta si autonomie ridicata. Cu toate aceste facilitati oferim CEL MAI MIC PRET de cazare din complexul turistic.

Cabana Lacrimioara